5-15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - związki wybielające na bazie tlenu, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - polikarboksylany oraz enzymy, rozjaśniacze optyczne, kompozycje zapachowe...
5-15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, 5-15 % - związki wybielające na bazie tlenu, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - polikarboksylany oraz enzymy, rozjaśniacze optyczne, kompozycje zapachowe...
Cukier, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgatory [lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu], pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), aromat, Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
100 % celulozy
< 5 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - amfoteryczne środki powierzchniowo czynne oraz kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...
Alergeny: Seler, Gluten.