Serwetki 3-warstwowe 33x33cm składane 1/4 20szt. w paczceMateriał wykonania: Bibuła Wymiary (SxD): 33 - 33 cmKolor: Biały, ZłotyRodzaj: SerwetkiLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 180 op. zb. (DU)
Serwetki 3-warstwowe 33x33cm składane 1/4 20szt. w paczceMateriał wykonania: Papier Wymiary (DxS): 33 - 33 cmKolor: BiałyLiczba sztuk w opakowaniu: 20 szt.Rodzaj produktu: SerwetkiLiczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 180 op. zb. (DU)Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym: 2160 szt.
Składniki: Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgatory [lecytyny (zawiera soję), e 476], aromat. masa kakaowa minimum 22%. może zawierać: orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, jaja, gluten (z pszenicy).
Składniki: Cukier, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), emulgatory [lecytyny (zawiera soję), e 476], aromat. może zwierać: orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, jaja, gluten (z pszenicy).
Składniki: banany 72,54 %, tłuszcz roślinny (kokosowy) 16,81 %, cukier 10,62 % , aromat.
Składniki: Maka makaronowa z PSZENICY zwyczajnej, pasteryzowana masa jajowa 4,8% (odpowiada proporcji 1 jajo na 1 kg mąki) ,kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu).
Składniki: sok z czerwonych grejpfrutów z zagęszczonego soku z czerwonych grejpfrutów (50%), woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, cukier, substancja słodząca - sukraloza
Składniki: sok ananasowy z zagęszczonego soku ananasowego (50%), woda, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas L-askorbinowy, substancja słodząca - sukraloza
Składniki: Ananasy (37%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 37 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Czarne porzeczki (35%), woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Składniki: wiśnie (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti.
Składniki:Mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury Bifidobacterium BB-12.
Składniki:mleko pełne pasteryzowane, sól, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
Składniki: mleko pełne pasteryzowane, sól, barwnik karoteny, stabilizator chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti, kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5®
Składniki: woda, marchew (17%), kapusta biała (15%), ogórek kiszony (14%), cebula (6%), papryka (6%), ocet spirytusowy, cukier, olej roślinny rzepakowy, sól, mieszanka przypraw (zawiera gorczycę)
Składniki: morele (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu
Składniki: śmietanka, stabilizator - karagen
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości E 575
Składniki: Agrest 20% i kiwi 15%, woda, cukier, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu, barwniki - kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin i kurkumina sporządzono z 35 g owoców na 100 g produktu
Składniki: buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól.
Składniki: Brzoskwinie (44%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu sporządzono z 44 g owoców na 100 g produktu
Składniki: truskawki (40%), cukier, woda, substancja żelująca – pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy i cytryniany sodu, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
Składniki: Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% (papryka, ocet, cukier, sól, stabilizator E 509, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone.
Składniki: ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda, 5,6% chrzan tarty, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny – bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, sól, 0,2% koperek suszony.
Składniki: Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% szpinak, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, 0,15% czosnek, barwniki: kurkumina, E 141
Składniki: Semolina-mąka z PSZENICY durum, woda.Produkt może zawierać jaja
Składniki: semolina-mąka z PSZENICY durum. Może zawierać jaja i soję.
Składniki: Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyny sojowe i e 476, aromat) mąka pszenna cukier syrop glukozowy syrop cukru inwertowanego tłuszcz palmowy chrupki ryżowe 4,8% (mąka ryżowa, pszenna i kukurydziana, cukier, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól) mleko zagęszczone orzechy laskowe (2,3%) masło (z mleka) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) spirytus (0,9%) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) serwatka w proszku (z mleka) sól emulgatory (lecytyny sojowe, e 471) aromaty substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450)
Składniki: Czekolada mleczna 35,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, serwatka w proszku - z mleka, emulgatory - lecytyna sojowa i e 476, aromat] mąka pszenna cukier syrop cukru inwertowanego syrop glukozowy tłuszcz palmowy mleko zagęszczone wiórki kokosowe (3,6%) orzechy laskowe (2,2%) masło (z mleka) chrupki ryżowe 1,4% (zawierają mąkę pszenną i ekstrakt słodu jęczmiennego) substancja utrzymująca wilgoć (syrop sorbitolowy) skrobia ekstrakt słodowy (z jęczmienia) sól serwatka w proszku (z mleka) emulgatory (lecytyna sojowa, e 471) substancje spulchniające (e 503, e 500, e 450) aromaty
Składniki: Maka z pszenicy zwyczajnej, semolina - maka z pszenicy durum, pasteryzowana masa jajowa 16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg maki), kurkuma-przyprawa.
Składniki: cukier, skrobia modyfikowana ziemniaczana, syrop glukozowy, olej palmowy, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym; żelatyna, białka mleka, aromat, barwnik: karoteny
Składniki: KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, , WODA
Składniki: mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator:chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych(mleko), podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik:karoteny
Składniki: KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, WODA
Składniki: KASZA PSZENNA MAKARONOWA, SEMOLINA (KASZKA Z PSZENICY DURUM), JAJA 5 SZTUK NA KILOGRAM MĄKI, WODA.
Składniki: Truskawki, cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Składniki: Maliny (odmiana polka), cukier, woda, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Składniki: Mąka pszenna, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, sól, emulgatory:e471; regulator kwasowości: e330; aromat, barwnik: karoteny], substancja słodząca: maltitole; masa jajowa (z chowu ściółkowego), inulina (5%), serwatka zdemineralizowana w proszku (z mleka), skrobia, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; suszony koncentrat cytryny (0,3%), aromat, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: karoteny.
Składniki: Mąka pszenna, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, sól, emulgatory: e471; regulator kwasowości: e330; aromat, barwnik: karoteny]; substancja słodząca: maltitole; masa jajowa (z chowu ściółkowego), inulina (5%), serwatka zdemineralizowana w proszku (z mleka), skrobia, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; aromat, sól, barwnik: karoteny.
Składniki: Mąka pszenna, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy, palmowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, sól, emulgatory e471; regulator kwasowości e330; aromat, barwnik karoteny], substancja słodząca: maltitole; masa jajowa (z chowu ściółkowego), inulina (5%), serwatka zdemineralizowana w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (3%), skrobia, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; aromat czekoladowy, sól.
Składniki: 100 % Płatki owsiane błyskawiczne
Skład: Paraffinum liquidum (mineral oil), cera microcristallina (microcrystalline wax), aqua (water), helianthus annuus (sunflower) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, cetyl alcohol, lanolin alcohol, tocopheryl acetate, ceresin, methylparaben, parfum (fragrance), citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, linalool, benzyl alcohol, hydroxycitronellal, limonene, amyl cinnamal, cinnamyl alcohol, citral, citric acid. podana lista składników jest zgodna z aktualnym stanem wytwarzania na 2020-10
Składniki: Mleko, stabilizatory (fosforany sodu i cytryniany sodu)
Składniki: sok jabłkowy 100% z zagęszczonego soku, witamina C
Składniki: Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (20 %), cukier, soki z zagęszczonych soków z: limonek (0,1 %), ananasów (0,1 %), winogron (0,1 %) i kiwi (0,05 %), regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu, stabilizatory: guma guar i guma ksantynowa, barwniki: karoteny, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, aromaty, cynk, witaminy: e, c, niacyna, b6, kwas foliowy, b12, biotyna i kwas pantotenowy, substancja słodząca – sukraloza.
Składniki: Serek śmietankowy, białka mleka, sól.
Składniki:serek śmietankowy, papaja, cukier trzcinowy, białka mleka, sól, nasiona konopi siewnej (Cannabis Sativa) 0,6%, curry, przyprawy, czarnuszka 0,24%
Składniki: Serek śmietankowy, czerwona papryka grillowana 4,3%, białka mleka, przecier z czerwonej papryki 1,6%, cukier trzcinowy, pasta pomidorowa 1,3%, cukinia grillowana 1,2%, sól, przyprawy, ocet spirytusowy, pomidory suszone, czosnek przetarty, syrop ze skarmelizowanego cukru.
Składniki: serek śmietankowy, przecier z czerwonej papryki 3,8%, czerwona papryka grillowana 2,4%, białka mleka pasta pomidorowa 1,3%, cukier trzcinowy, przyprawy, sól, nasiona konopi siennej 0,6%, miód, ocet spirytusowy, syrop ze skarmelizowanego cukru, suszone pomidory, czosnek przetarty, naturalny aromat
Składniki: woda, sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (45 %), regulator kwasowości – kwas cytrynowy, stabilizator – pektyny, barwnik – karoteny, aromat, cynk, witaminy: C i D, substancja słodząca – glikozydy stewiolowe ze stewii.
Składniki: kapusta czerwona 65%; woda, jabłko 5%, ocet spirytusowy, cukier , sól , przyprawy
Składniki: 60% szproty bez głów (sprattus sprattus), 40% olej aromatyzowany : olej rzepakowy, ekstrakt papryki; sól, regulator kwasowości: kwas octowy.
Składniki: Liść morwy białej
Składniki: Wyrób wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony. Ze 185 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktu. Składniki: mięso wieprzowe, skrobia, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, białko wieprzowe, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu. Osłonka jadalna - substancja żelująca: alginian sodu, stabilizatory: celuloza, chlorek wapnia.
Składniki: Wyrób drobiowo- wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony. Ze 185 g mięsa, w tym 113 g mięsa drobiowego (95 g mięsa z kurczaka i 18 g mięsa z indyka) oraz 72 g mięsa wieprzowego wyprodukowano 100 g produktu. Składniki: mięso drobiowe (mięso z kurczaka, mięso z indyka), mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, skrobia, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, białko wieprzowe, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Osłonka jadalna - substancja żelująca: alginian sodu, stabilizatory: celuloza, chlorek wapnia.