Bartek Olej Słonecznikowy 1l
Wytwarzane z najwyższej jakości ziaren kakao zapewni Ci wyborny smak i niezrównany aromat. Jego ciemna barwa i wysoka wydajność zagwarantują Ci najwyższą jakość napojów i wypieków....
Jest to wyborny wypiek pozyskany z ciasta piernikowego wykonanego szlachetną metodą polegająca na zaparzaniu mąki gorącym syropem. Dodatek doskonałych przypraw i delikatne marmoladowe nadzienie dopełnia klasy tego produktu...
Rozkoszuj się relaksującym urokiem magnolii. Silan aromatherapy – dla niesamowitej miękkości i długotrwałego zapachu, który utrzymuje się 24/7. Ciesz się intensywnym zapachem ubrań nie tylko podczas prania, ale także w trakcie noszenia, dzięki unikatowym mikrokapsułkom zapachowym, które aktywują się z każdym Twoim ruchem....
Chrupiący wafelek z mlecznym (36%) i kakaowym (36%) nadzieniem.
Mąka pszenna, mleko odtłuszczone odtworzone (12 %), kawałki czekolady (10 %) (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat), cukier, jaja, tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy), drożdże, błonnik pszenny, gluten pszenny, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono-i diacetylowinowym, stearoilomleczan sodu, sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromaty (zawierają mleko, pszenicę), substancje konserwujące: kwas sorbowy, propionian wapnia, barwnik: karoteny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy Alergeny: Jaja, Soja, Laktoza. ...
Cukier, mąka pszenna, olej rzepakowy, jaja, tłuszcz palmowy, substancja utrzymujące wilgoć: glicerol, skrobia modyfikowana, mleko odtłuszczone w proszku, skrobia (zawiera pszenicę), emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny, gluten pszenny, białka mleka, sól, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, naturalny aromat, mąka ryżowa, barwniki: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, koszenila, kurkumina, antocyjany Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza. ...
Mąka pszenna, nadzienie jabłkowe 27 % [przecier jabłkowy (49 % - w nadzieniu), cukier, przecier śliwkowy, substancja zagęszczająca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; cynamon, substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat], tłuszcz palmowy, cukier, syrop cukru inwertowanego, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, aromat, sól, barwnik: karoteny Alergeny: So2, Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Mąka pszenna, nadzienie o smaku jagodowym 26 % [(45 %) przecier jabłkowy, cukier, syrop glukozowy, (5 %) przecier aroniowy, substancja zagęszczająca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat], tłuszcz palmowy, cukier, syrop cukru inwertowanego, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, aromat, sól, barwnik: karoteny Alergeny: So2, Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
100 % celuloza