Mąka PSZENNA (69%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancja spulchniająca: węglany sodu, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...
Mąka PSZENNA (66%), woda, olej rzepakowy, stabilizator: glicerol, otręby PSZENNE (1,8 %), płatki OWSIANE (1,6 %), płatki JĘCZMIENNE (1,6 %), gluten PSZENNY, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, siemię lniane (0,7 %), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,5 %, glukoza, substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu, środek do przetwarzania mąki: L-cysteina...
Śledź atlantycki (Clupea harengus) (A)* lub śledź bałtycki (Clupea harengus membras) (B)* (60%), olej rzepakowy (39%), woda, ocet spirytusowy, sól, * -Użyty składnik A lub B wskazany w numerze partii po literze P Alergeny: So2, Jaja, Ryby, Soja, Seler, Sezam, Gluten, Laktoza, Gorczyca. ...
Cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne 6,6 %, mleko w proszku odtłuszczone 6 %, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgatory [lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu], pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), aromat, Masa kakaowa minimum 25 %, Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...