Zawartość tłuszczu 3,2 %
Buraki ćwikłowe 85%, chrzan tarty 6%, ocet spirytusowy, cukier, sól
Przecier pomidorowy (99,7 %), sól
(94 %) łamane ziarno kukurydzy (bez GMO), cukier, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych Alergeny: Soja, Sezam, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól
Orzeszki ziemne (47 %), skrobia kukurydziana, mąka pszenna, olej słonecznikowy, cukier, sól morska, skrobia pszenna, laktoza (z mleka), dekstroza, cebula w proszku, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, ekstrakt z drożdży, barwniki: karmel, ekstrakt z papryki, przyprawy [papryka w proszku (0,1 %), pieprz biały], czosnek w proszku, drożdże w proszku, cukier karmelizowany, aromat (zawiera seler), aromat dymu wędzarniczego, kwas: kwas cytrynowy, ekstrakt z przyprawy (kurkuma) Alergeny: Seler, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemn...
Orzeszki ziemne (47 %), skrobia kukurydziana, mąka pszenna, olej słonecznikowy, cukier, sól morska, cebula w proszku (1,2 %), sól, skrobia pszenna, dekstroza, ser w proszku (z mleka), czosnek w proszku, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, ekstrakt z drożdży, aromat, suszona natka pietruszki, zielona cebulka w proszku (0,04 %), kwas: kwas cytrynowy, pieprz kajeński, ekstrakt z przyprawy (kurkuma) Alergeny: Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Pomidory obrane (60%), sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko częściowo odtłuszczone, kultury bakterii fermentacji mlekowej Alergeny: Laktoza. ...
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (19 %), cukier (A) lub syrop glukozowo-fruktozowy (B) (patrz kod na butelce), sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (1 %), ekstrakt herbaty (0,12 %), aromat, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe ze stewii)...
Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (19,5 %), cukier (A) lub syrop glukozowo-fruktozowy (B) (patrz kod na butelce), sok brzoskwiniowy z zagęszczonego soku brzoskwiniowego (0,5 %), ekstrakt herbaty (0,12 %), aromat, regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja słodząca (glikozydy stewiolowe ze stewii)...