MK Filety śledziowe w oleju
Mleko (65%), sos wiśniowy (15%) (wiśnie (44%)*, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sok wiśniowy z koncentratu (11%)*, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma guar, pektyny; regulatory kwasowości: kwas askorbinowy, kwa cytrynowy; aromat, barwnik: karminy), ryż (6,8 %), cukier, śmietanka, białka mleka, skrobia modyfikowana, jaja w proszku, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, sól, aromat, *w sosie Alergeny: Jaja, Laktoza. ...
Żurek staropolski to smak dzieciństwa zamknięty w pięknej i poręcznej butelce. Na jego bazie stworzycie aromatyczną zupę, idealną na chłodniejsze dni lub świąteczny Wielkanocny poranek. Dodajcie do niego jajko i białą kiełbasę, a zobaczycie jak w okamgnieniu będzie znikał z talerzy wśród okrzyków zachwytu. Domowy żurek z beki to produkt przygotowany zgodnie z tradycyjną recepturą. W składzie żurku znajdziecie jedynie składniki znane z Waszych codziennych, kulinarnych wojaży, a mianowicie wodę, mąkę żytnią, czonek oraz liść laurowy. Żurek : Tradycyjna receptura Wspaniały aromat dzieciństwa Idealnie smakuje z białą kiełbasą Kraj pochodzenia: Polska BRACIA ZAWADZCY Żurek staropolski z beki domowy...
Płatki Ryżowe Halina to idealne, szybkie, cieple śniadanie. Wystarczy kilka chwil i pyszne, delikatne ryżowe danie jest gotowe. Płatki Ryżowe wspaniale współgrają ze świeżymi i suszonymi owocami oraz przyprawami typu cynamon i cukier waniliowy....
Tradycyjny smak i sprawdzona receptura precelków delikatnie oprószonych solą sprawiają, że są one idealną przekąską. Doskonale sprawdzają się zarówno dla amatorów paluszków, jak i innych chrupiących przekąsek....
Cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty, Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 32 %. Masa mleczna minimum: 21 % Alergeny: Soja, Laktoza, Orzechy. ...