Cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty, Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 32 %. Masa mleczna minimum: 21 % Alergeny: Soja, Laktoza, Orzechy. ...
Pianka o smaku waniliowym z mleka alpejskiego z nadzieniem karmelowym (23 %) oblana czekoladąmleczną z mleka alpejskiego (24 %)....
Pianka o smaku waniliowym z mleka alpejskiego, oblana czekoladą mleczną (24 %) z mleka alpejskiego....
Pianka o smaku śmietankowym z mleka alpejskiego, oblana czekoladą mleczną (14 %) z mleka alpejskiego, dekorowana białą czekoladą (10 %)....
Pianka o smaku czekoladowym z mleka alpejskiego oblana czekoladą mleczną (24 %) z mleka alpejskiego....
Ciastka kakaowe z nadzieniem o smaku waniliowym (29%).
Kakaowy biszkopt z mlecznym nadzieniem (15,5%).
Ananas, woda, cukier, regulator kwasowości E330