roztwór białka soczewicy (woda, mąka z soczewicy 2,5%). olej i tłuszcz roślinny 15% (rzepakowy, kokosowy), cukier, modyfikowana skrobia ziemniaczana, emulgator (polisorbat 60), stabilizatory (metyloceluloza, guma ksantanowa), refulator kwasowości (ctrynian trisodowy), aromat naturalny, sól, barwnik (karoteny)
roztwór białka soczewicy (woda 1,1%, mąka z soczewicy). olej i tłuszcz roślinny 31% (kokosowy, rzepakowy), cukier, modyfikowana skrobia kukurydziana, emulgator (lecytyny słonecznikowe, ekstrakty sacharozy i kwasów tłuszczowych), mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), stabilizatory (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), aromat naturalny, sól, barwnik (karoteny)
Woda, oleje i tłuszcze roślinne (palmowy), maślanka w proszku (7%), modyfikowana skrobia ziemniaczana, emulgator (polisorbat 60), substancje zagęszczające (metyloceluloza, guma ksantanowa), regulator kwasowości (cytrynian sodu).
Roztwór białka soczewicy (woda, białko soczewicy 2,5 %), olej rzepakowy, tłuszcz kokosowy, cukier, modyfikowana skrobia ziemniaczana, emulgator (polisorbat 60), stabilizatory (metyloceluloza, guma ksantanowa), regulator kwasowości (cytrynian trisodowy), aromat naturalny, sól, barwnik (karoteny).
Maślanka (68%), oleje roślinne (całkowicie utwardzony olej palmowy, kokosowy, palmowy), maślanka w proszku (7,1%), zmodyfikowana skrobia kukurydziana, emulgatory (estry sacharozy) i kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny sojowe), substancje zagęszczające (guma guar, mączka chleba świętojańskiego).
roztwór białka soczewicy (woda, 1% białko soczewicy), tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, cukier, modyfikowana skrobia kukurydziana, emulgatory (lecytyny słonecznikowe, estry sacharozy i kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), stabilizatory (guma guar, mączka chleba świętojańskiego), aromat naturalny, sól, barwnik (karoteny).
MAŚLANKA (70%), oleje roślinne 23% (olej rzepakowy, olej palmowy, w różnych proporcjach), stabilizatory (karagen, pektyny, guma ksantanowa), skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas mlekowy), emulgator (mono- i diglice-rydy kwasów tłuszczowych), aromaty (w tym pochodne MLEKA), sól, barwnik (karoteny).