serek śmietankowo-kremowy wyprodukowany zer śmietanki pasteryzowanej oraz regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego
mleko, sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobilogiczna, zalewy:woda,sól
ser twarogowy(mleko,kultury bakterii fermentacji mlekowej,enzym:laktaza),wsad waniliowy (cukier,skrobia modyfikowna kukurydziana,naturalny aromat waniliowy, substancja zagęszczająca:guma guar,laska wanilii 0,02%)
standaryzowane mleko pełne, enzym laktaza
Mleko; brzoskwinie-8,1%; cukier, marakuja - sok 0,9%; skrobia; stabilizator: pektyny; aromat; barwnik: karoteny; żywe kultury bakterii jogurtowych
śmietanka pasteryzowana,regulator kwasowości:kwas cytrynowy
Ser cheddar (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik karoteny), skrobia
ser (mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), skrobia
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii
Serek twarogowy śmietankowy, białka mleka, sól, stabilizator - mączka chleba świętojańskiego.
Mleko, truskawki-9%, cukier, skrobia, stabilzator, pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat: żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych.
standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% (papryka, ocet, cukier, sól, stabilizator E 509, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone.
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych
ser (mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: karoteny), skrobia
ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda, 5,6% chrzan tarty, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny – bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, sól, 0,2% koperek suszony.
Ser solankowy 74% (mleko, sól, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego), woda 7,7% szpinak, żelatyna wieprzowa, błonnik roślinny - bambusowy, stabilizatory: karagen, mączka chleba świętojańskiego, masło, mleko w proszku odtłuszczone, 0,15% czosnek, barwniki: kurkumina, E 141
Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen.
standaryzowane mleko pełne,enzym laktaza
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
ser (mleko sól, stabilizator- chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato), skrobia
Mleko, białka mleka (z mleka krowiego)
Mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości e575
Składniki: mleko, sól, kultury bakterii
śmietanka, stabilizator: karagen, emulgator E471
Mleko, brzoskwinie-8,1%, cukier, mleko w proszku , marakują 0,9%(sok z soku zagęszczonego), skrobia, stabilizator:pektyna,aromat,barwnik:karoteny, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: karoteny
Mleko,truskawki -9%, cukier, skrobia;stabilizator-pektyna, koncentrat z marchwii i soku z buraka ćwikłowego, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, owoce - 9% (owoce leśne: jeżyny, truskawki, jagody, maliny), cukier , skrobia, koncentrat z marchwi, winogron i aronii, stabilizator: pektyny, aromat, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, sól, kozieradka 1%, stabilizator : chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, sól, kminek 0,5%, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane, sól, czarnuszka 0,7%, stabilizator : chlorek wapnia, kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pomidory suszone 0,83%; stabilizator - chlorek wapnia; bazylia 0,08%; kultury bakterii
Mleko pasteryzowane; sól, pieprz 0,33%; papryka chili suszona 0,17%; papryka czerwona suszona 0,17%; stabilizator - chlorek wapnia; kultury bakterii
Mleko, sól, kultury bakterii, barwnik: karoteny