Schär

Pan Blanco- chleb biały BEZGL. 250 g

Składniki: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, włókno roślinne (psylium), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, drożdże, sól, cukier, błonnik cytrusowy.

Pan Rustico- chleb wiejski BEZGL. 250 g

Składniki: woda, skrobia kukurydziana, zakwas 16% (woda, mąka ryżowa*), mąka ryżowa, włókno roślinne (psylium), siemię lniane 2%, płatki SOJOWE 2%, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, drożdże, płatki z prosa 1%, sól, mąka z sorgo 1%, cukier, błonnik cytrusowy, cukier karmelizowany.

Pan Multigrano- chleb wieloziarnisty BEZGL. 250 g

Składniki: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, włókno roślinne (psyllium), siemię lniane 3%, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznikowy, białko SOJOWE, ziarno słonecznika 1,8%, drożdże, ziarna z prosa 1,2%, sól cukier, błonnik cytrusowy.

Noccioli- wafelki orzechowe BEZGL. 63 g

Składniki: fruktoza, ORZECHY laskowe (17%), nieutwardzony tłuszcz roślinny, odtłuszczone kakao w proszku, mąka kukurydziana, odtłuszczone MLEKO w proszku, skrobia ziemniaczana, emulgator: LECYTYNA SOJOWA, sól jodowana, aromat, środek spulchniający: kwaśny węglan amonu, substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

Makaron fusilli BEZGL. 250 g

Składniki: maka kukurydziana, maka ryzowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych

Salinis- precelki BEZGL. 60 g

Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, tłuszcz roślinny, cukier inwertowany, sól, stabilizator: E 466; środki spulchniające: wodorowęglan sodu, difosforany; lecytyna sojowa, ekstrakt drożdżowy.

Wafer pocket - wafelki orzechowe BEZGL. 50 g

Składniki: skrobia ziemniaczana, cukier, tłuszcz roślinny, mąka ryżowa, krem z orzechów laskowych (7,7%), maltodekstryna, sproszkowana serwatka, mąka sojowa, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; substancja zagęszczajaca: guma guar; naturalny aromat, środek spulchniający: wodorowęglan sodu

Lievito- drożdże suche BEZGL. 20 g

Składniki: suszone drożdże, emulgator: monostearynian sorbitanu.

Muffin choco- babeczka czekoladowa BEZGL. 65 g

Składniki: JAJA, olej słonecznikowy, cukier, mąka kukurydziana, czekolada 11% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone kakao w proszku, emulgatory: lecytyna słonecznikowa), mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, ekstrakt z owoców (karob, jabłka), chudy JOGURT 4% (z MLEKA), KAKAO w proszku 3%, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearyoilomleczan sodu; substancje spulchniające: winian monopotasowy, wodorowęglan sodu, glukonodeltalakton; skrobia ryżowa, JAJA w proszku, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; naturalny aromat.

Quadritos- wafelki w czekoladzie BEZGL. 40 g

Składniki: Gorzka czekolada 42% (kakao min. 50% - cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat), skrobia ziemniaczana, cukier, tłuszcz roślinne (palmowy, z ziaren palmowych), kakao 5%, orzechy laskowe 2%, mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa, zagęszczacz: guma guar, środek spulchniający: kwaśny węglan sodu, odtłuszczone mleko w proszku. Może zawierać śladowe ilości migdałów.

Pausa ciok- torcik kakaowy BEZGL. 35 g

Składniki: cukier, oleje i tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach (olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego, tłuszcz kokosowy, masło kakaowe, masło shea), JAJA, syrop glukozowo - fruktozowy, MLEKO odtłuszczone w proszku 7 %, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, stabilizator: sorbitol; mąka kukurydziana, skrobia ryżowa, kakao odtłuszczone w proszku 1,5 %, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna SOJOWA; naturalne aromaty, błonnik cykoriowy, sól, substancja spulchniająca: glukonodeltalakton, węglany sodu; białko MLEKA, substancje zagęszczające: guma karobowa, guma ksantanowa; środek żelujący: agar.