Składniki: Łosoś atlantycki (Salmo salar), sól
KALAFIOR ROMANESCO ? 30-60 mm
Dorsz czarny ( czarniak )
boczek wieprzowy bez żeber, bez skóry 85%, morele suszone 5,8%, marynata (olej roślinny rzepakowy; tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy (w tym GORCZYCA, papryka, pieprz, SELER), sól, aromaty i ekstrakty, cukier), woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
boczek wieprzowy bez żeber, bez skóry 71%, farsz 21% (mięso wieprzowe, sól, przyprawy m.in. czosnek-zawiera DWUTLENEK SIARKI), marynata (olej roślinny rzepakowy; tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy i ekstrakty (w tym papryka, cebula, czosnek), sól, hydrolizat białka roślinnego (kukurydza), cukier), woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
gruszki, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
MIĘSO WIEPRZOWE
mięso wieprzowe 89%, woda, sól, majeranek, pieprz, czosnek
mięso wieprzowe 89%, woda, mieszanka przyprawowa (sól, czosnek, majeranek, pieprz czarny), czosnek niedźwiedzi 0,4%
MIĘSO WOŁOWE
Brzoskwinie i gruszki w zmiennych proporcjach, woda, cukier, ananas i winogrona w zmiennych proporcjach, czereśnie koktajlowe (czereśnie, cukier, barwnik: erytrozyna), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mąka z pszenicy durum, jaja 10%