: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: antocyjany, ekstrakt krokosza barwierskiego.
: cukier, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, węglan sodu; aromaty, barwnik: ekstrakt krokosza barwierskiego.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, dwutlenek węgla, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna DC; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), pomarańczowy (1 %) cytrynowy (0,05 %), grejpfrutowy (0,05 %) cukier (D) i/lub syrop glukozowofruktozowy (G)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy zagęszczony sok z czarnej marchwi aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej barwnik: karoteny substancja konserwująca: sorbinian potasu substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany przeciwutleniacz: kwas askorbinowy * D, G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) Zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)*, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: E 141.
woda soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), cytrynowy (1 %) cukier (d) i/lub syrop glukozowofruktozowy (g)* dwutlenek węgla regulator kwasowości: kwas cytrynowy aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany ekstrakt z krokosza barwierskiego substancja konserwująca: sorbinian potasu przeciwutleniacz kwas askorbinowy * dg zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, cukier, soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19,9 %), truskawkowy (0,1 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylodiwęglan.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19 %), pomarańczowy (1 %), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)* dwutlenek wegla, regulator kwasówości: kwas cytrynowy; aromaty stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roslinnej barwniki: karoteny, beta-apo-8-karotenal; substancja konserwująca: sorbinian potasu substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany przeciwutleniacz: kwas askorbinowy Zawartość soków owocowych minimum 20 % * D. G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty) Zawartość soków owocowych minimum 20 %
woda, cukier, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat z czarnej marchwi, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylowęglan.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany.
woda, cukier, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentrat z czarnej marchwi, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, dimetylowęglan.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, ekstrakt z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%), cukier i/lub syrop glukozowo - fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Woda, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany, neohesperydyna dc.
Woda, sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20 %), cukier i/lub syrop glukozowo-fruktozowy, dwutlenek węgla, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat z czarnej marchwi, aromaty, substancje słodzące: sukraloza, cyklaminiany; substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy