100% podudzie z kurczaka
100% noga z kurczaka
Woda, białko grochowe (15%), olej rzepakowy, aromat, białko ryżowe, olej kokosowy, suszone drożdże, konserwant (mleczan potasu), ocet, stabilizatory (metyloceluloza, chlorek wapnia), skrobia ziemniaczana, sól, ekstrakt jabłkowy, barwnik ( burak czerwony), zagęszczony sok z granatów, sól potasowa.
100% filet z piersi kurczaka
100% formowane ramię ze skrzydła kurczaka
karkówka bez kości (75%), ogórek kiszony tarty (7%): (ogórek kiszony, woda, sól, mieszanka przypraw), cebula (7%), boczek wędzony parzony kostka (7%): (boczek wieprzowy 87%, białko sojowe, stabilizatory: e451, e452, substancja zagęszczająca: karagen, regulator kwasowości: e331, przeciwutleniacz: e301, substancja konserwująca: e250, wzmacniacz smaku: e621), musztarda: (ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, barwnik: kurkumina), majeranek, pieprz czarny.
Woda, białko grochu* (15%), olej rzepakowy, aromat, białko ryżowe, olej kokosowy, suszone drożdże, substancja konserwująca (mleczan potasu), ocet, stabilizatory (metyloceluloza, chlorek wapnia), skrobia ziemniaczana, sól, jabłko ekstrakt, barwnik (czerwień buraczana), zagęszczony sok z granatów, sól potasowa
100% mięso bez skóry z uda kurczaka
100% skrzydła bez lotki z kurczaka
100% udo z kurczaka
Farsz mięsny 75%(mięso z kurczaka 59%, skóry z kurczaka, woda, mąka pszenna, sól, drożdże, , dextroza, przyprawy i ekstrakty przypraw (w tym cebula, czosnek), aromaty (zawiera ekstrakty drożdży), białko sojowe, cukier), panier 25% (mąka pszenna, woda, sól, drożdże, susz papryki i kurkumy, olej rzepakowy) .
: Ziemniaki, śmietanka (35%), brokuły (20%), ser (6%), sól, stabilizator (E461), aromaty, przyprawy .
Ziemniaki (88%), olej palmowy (8,2%), mąka ryżowa, sól, stabilizator: e464.
mąka PSZENNA 31%, puree pomidorowe 19%, SER mozzarella 17% (MLEKO, sól, podpuszczka, kultury bakterii), woda, salami pepperoni 10% (mięso wieprzowe, sól, dekstroza, papryczka chili, czosnek, kolendra, przeciwutleniacze: E 392, E 301; papryka, ekstrakt pieprzu, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: E 250), olej roślinny słonecznikowy, drożdże, mąka PSZENNA słodowa 0,6%, błonnik roślinny ( cytrusowy, bambusowy), oregano.
Marchew, kiełki fasoli mung, pędy bambusa, grzyby mun, cebula, papryka, por. produkt może zawierać seler.
Sandacz filet z/s 100%.
Krewetka biała 99%, sól.
Kukurydza ziarno 100 %. produkt może zawierać seler.
Boczniak, łuskwiak nameko, shiitake- twardnik japoński
Borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny, koźlarz czerwony
Makaron 50% (woda, semoliny z pszenicy durum, sól), krewetki surowe obrane, bez ogonka 18% (krewetki, woda, sól), warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor, por, papryka czerwona, cebula), sos pikantny (oliwa z oliwek, czosnek, sól, chilli, pieprz czarny, natka pietruszki).
Podgrzybek kostka, ziemniak, marchew, cebula, seler, pietruszka
Żółta fasola cała, zielona fasola cała, brokuł, młoda marchew, żółta marchew plastry
mąka pszenna, kapusta kiszona, grzyby leśne, cebula, jaja płynne, przyprawy
mąką pszenna, woda, pieczarki 13%, grzyby leśne 3,5%( borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny), cebula, olej kokosowy, pasteryzowane jaja płynne, błonnik pszenny bezglutenowy, sól, przyprawy, suszone warzywa( marchew, pietruszka, por, cebula), olej rzepakowy, aromaty naturalne, cukier, ekstrakt drożdżowy
Ziemniaki 67%, skrobia ziemniaczana, pasteryzowane jaja płynne, płatki ziemniaczane 3%, woda, skrobia modyfikowana.
Czerwony burak, biała kapusta, fasolka szparagowa, pomidor, marchew, czerwona cebula, seler
Panga sum (sum rekini) pangasius hypophthalmus 60%, woda, stabilizatory: e450 (iii), e451 (i); przeciwutleniacze: e330, e331 (iii), sól.
Łosoś atlantycki (salmo salar) 100%.
Warzywa w zmiennych proporcjach 30% burak liściowy (bl) lub burak ćwikłowy (bc) * młode liście , ziemniaki burak ćwikłowy korzeń, marchew, cebula , koper *symbol użytego surowca podany w okienku przy numerze partii.
Warzywa 70% w zmiennych proporcjach: szpinak , pomidor, cebula, marchew, papryka; gnocchi ziemniaczane27% (woda, płatki ziemniaczane 17,8% skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, semolina z pszenicy durum, olej rzepakowy sól, barwnik : karoteny) ; sos pomidorowo - ziołowy w proszku 3%, (warzywa suszone : pomidor 18%, cebula, czosnek, sól, skrobia kukurydziana , skrobia ziemniaczana, cukier , papryka, zioła 3%: bazylia, oregano, tymianek, rozmaryn, natka pietruszki; pieprz czarny).
Warzywa 97% w zmiennych proporcjach: ziemniaki podsmażane 27% (ziemniaki , olej słonecznikowy (s)i/lub olej rzepakowy (r), cebula, kapusta brukselska, marchew, por, papryka; sos śmietanowo-ziołowy w proszku 3% (skrobia kukurydziana, sól, skrobia ziemniaczana , zioła 3,8%:oregano , natka pietruszki , bazylia , majeranek, tymianek , czosnek suszony , cebula suszona , przyprawy, śmietanka w proszku (z mleka) , 3,5% ekstrakt drożdżowy , cukier, aromaty) symbol użytego oleju (s, r) w okienku przy numerze partii.
Krewetki (skorupiaki) 50%, mąka pszenna, woda, skrobia tapioka modyfikowana, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, dekstroza, olej palmowy, wzmacniacz smaku e621, sól, czosnek mielony, drożdże, cukier, przeciwutleniacz e300, pieprz, substancja spulchniająca e450, ee500, e341, skrobia tapioka, substancja zagęszczająca e415, e412, mąka sojowa, stabilizator e451.
Mąka pszenna, woda, jaja (18 %)*, sól, olej rzepakowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekstrakt przyprawowy. *jaja z chowu ściółkowego. może zawierać soję i gorczycę.
MORSZCZUK ARGENTYŃSKI (Merluccius hubbsi) HKPOPISProdukt głęboko mrożony, po rozmrożeniu nie zamrażać powtórnie. Produkt gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. Obszar połowu: FAO 41 (Południowo-Zachodnia część Oceanu Atlantyckiego)Metoda produkcji: złowioneKategoria narzędzia połowowego: włokiSPOSÓB PRZYGOTOWANIAPatelnia: rozmrożoną rybę smaż przez 10 - 15 minut na średnim ogniu z odrobiną olejuPiekarnik: rozmrożoną rybę umieść w rozgrzanym do 200 ? piekarniku. Piecz przez 20 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 372 kJ/ 89 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 16 g Sól: 0,2 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze -18°C lub poniżej.
Krew spożywcza wieprzowa chłodzona, ocet, sól, woda , regulator kwasowości : cytrynian sodu E331
Organic Krewetka bananowa (Penaeus merguiensis) 100%.
Krewetki surowe 91%, woda, sól, stabilizator e451, e452
Warzywa w zmiennych proporcjach fasolka szparagowa żółta 56%, ziemniak, marchew, pietruszka.
Warzywa 85% w zmiennych proporcjach marchew, groch zielony, ziemniaki , seler, pietruszka, cebula, jabłko