pasteryzowane i surowe mleko krowie, sól, podpuszczka zwierzęca, substancja konserwująca:lizozym (z białka jaj), substancja przeciwzbrylająca: celuloza w proszku
Maślanka, mleko, wsad truskawkowy( cukier, truskawki 2,2%, substancja zagęszczająca: pektyny; barwniki: ekstrakt z papryki), żywe kultury bakterii.
Produkt na bazie kremu kokosowego z kulturami bakterii i truskawkami: woda, krem kokosowy (24%), truskawki (14%), cukier, skrobia modyfikowana, tłuszcz kokosowy, koncentrat soku z cytryny, koncentrat soku z buraków czerwonych, aromat naturalny, wegańskie kultury bakterii. Może zawierać mleko. Produkt na bazie kremu kokosowego z kulturami bakterii, z brzoskwiniami i marakują: woda, krem kokosowy (24%), brzoskwinie (10%), cukier, skrobia modyfikowana, sok z marakui z koncentratu (4%), tłuszcz kokosowy, aromat naturalny, wegańskie kultury bakterii. Może zawierać mleko.
Mleko odtłuszczone (34%), serwatka odtworzona (z mleka), woda, cukier, śmietanka, skrobia modyfikowana, żelatyna, żywe kultury bakterii, aromat, proszek truskawkowy, barwnik: karmin. może zawierać zboża zawierające gluten, jaja.
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane wsad truskawkowy, żywe kultury bakterii mlekowych.
twarożek śmietanowy, bakłażan grillowany 3 %, sól, aromat
twarożek śmietankowy, cebula 2 %, kurki 1 %, sól, aromat
Mleko pełne, maślanka, 3,8 % czekolada w proszku (cukier,kakao), cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, stabilizator: karagen, sól, tiamina, ryboflawina, witamina b6, witamina b12.
Mleko częściowo odtłuszczone, maślanka, kakao 1,2 %, skrobia modyfikowana, stabilizator: guma gellan; sól, substancje słodzące: aspartam, acesulfam k; aromat, tiamina, ryboflawina, witamina b6, witamina b12. zawiera źródło fenyloalaniny.
Galareta 67 % (woda, żelatyna wieprzowa, sól, maltodekstryny, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, cukier, koncentraty i ekstrakty warzyw– zawierają seler), mięso wieprzowe z łopatki gotowane 20%, warzywa w zmiennych proporcjach: marchew i groch zielony.
mleko zagęszczone odtłuszczone, mleko, białka mleka, cukier, jagody 0,9%, borówki 0,9%, koncentrat soku z aronii, aromat, kultury bakterii jogurtowych.
mleko zagęszczone odtłuszczone, mleko, białka mleka, cukier, przecier z mango 0,9%; przecier z marakui 0,9%; koncentrat soku z marchwi pomarańczowej, aromat, kultury bakterii jogurtowych.
mleko zagęszczone odtłuszczone, mleko, białka mleka, cukier, truskawki 0,9%, przecier z malin 0,9%, koncentrat soku z buraka, aromaty, kultury bakterii jogurtowych.
jogurt karmelowy: mleko odtłuszczone, śmietanka, sos karmelowy 5,8% [syrop glukozowy, cukier, olej palmowy, mleko odtłuszczone w proszku, woda, sól, regulator kwasowości (węglany sodu)], cukier, syrop cukru inwertowanego, mleko odtłuszczone w proszku, masło, skrobia modyfikowana, syrop cukru karmelizowanego, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), żywe kultury bakterii jogurtowych, aromat, substancje zagęszczające (mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa); 10,8% mini ciasteczek i karmelu w czekoladzie mlecznej: cukier, czekolada mleczna [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaową, laktoza i białko z serwatki (z mleka), olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny (z soi)), ekstrakt z wanilii], mieszanka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina), tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy, stearyna palmowa), tłuszcz kakaowy, syrop glukozowy, mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier, laktoza (z mleka)), mleko odtłuszczone w proszku, masło, serwatka w proszku (z mleka), woda, substancja zagęszczająca (celuloza), skrobia kukurydziana, syrop cukru inwertowanego, sól, substancje glazurujące (guma arabska, szelak), aromat naturalny. może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, jaja.
jogurt o smaku waniliowym: mleko odtłuszczone, woda, mleko odtłuszczone w proszku, cukier, śmietanka, skrobia modyfikowana, soki zagęszczone: z dyni i marchwi, z marchwi i jabłek; naturalny aromat, naturalny aromat waniliowy, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), żywe kultury bakterii jogurtowych, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa); czekoladowe drażetki M&M's w chrupiących, kolorowych skorupkach: cukier, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, laktoza (z mleka), skrobia, tłuszcze roślinne (palmowy, shea, z nasion palmowych), syrop glukozowy, stabilizator (guma arabska), emulgator (lecytyny (z soi)), barwniki (E100, E133, E160a, E160e, E162, E170), sól, dekstryna, substancja glazurująca (wosk carnauba), aromat. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy, orzeszki ziemne, jaja.
Składniki: MLEKO pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych; skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków.
Surowce drobiowe 62% (skórki z kurczaka, mięso z fileta kurczaka- 15%, wątroba z kurczaka- 12%), woda, kasza manna (z pszenicy), skrobia ziemniaczana, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), sól, cebula, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym; aromaty, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; stabilizator: cytryniany sodu; cukier, białko roślinne (sojowe, kukurydziane), białko wieprzowe, substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten owsiany, mleko, jaja, seler i gorczycę.
filet z piersi kurczaka 97%, sól, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy suszony, białko z kurczaka, glukoza, aromaty, ekstrakt drożdży, stabilizatory: cytryniany sodu, trifosforany, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, regulator kwasowości: mleczan sodu, kultury bakterii, substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: soję, seler, gorczycę, laktozę (z mleka).
Ser topiony z chili i bazylią: sery 34%, woda, masło, białka mleka, sole emulgujące: e339, e450, e452; chili 0,6%, bazylią 0,1%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól. ser topiony z serem gouda: sery 34% (w tym 12% sera gouda), woda, białka mleka, sole emulgujące: e339, e450, e452;, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.
twarożek śmietankowy, miód nektarowy lipowy 0,8%, czarnuszka nasiona 0,3%
Ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowe) ( w tym gouda 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
Boczek wieprzowy (86 %), woda, skrobia modyfikowana, sól, białko sojowe, glukoza, stabilizatory (trifosforany), przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, aromat dymu wędzarniczego, przyprawy i ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (azotyn sodu). może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Mięso wieprzowe 72%, woda, sól, skrobia ziemniaczana, błonnik bambusowy, aromaty, glukoza, przyprawy, susz z owoców aceroli
Pasteryzowane MLEKO odtłuszczone, woda, jagoda (3,0%), skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego), regulator kwasowości (cytrynian sodu), aromaty, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii, enzym laktaza.
Pasteryzowane MLEKO odtłuszczone, woda, cukier, sok z cytryny z koncentratu (1,2%), pulpa pomarańczowa (0,6%), skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego), regulator kwasowości (cytrynian sodu), aromaty, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii, enzym laktaza.
100 g produktu otrzymano ze 162 g mięsa wieprzowego mięso wieprzowe (ue), sól, glukoza, cukier, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy (e621); przyprawy, suszony sok z buraka, stabilizator: difosforany (e450); ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu (e316); substancja konserwująca: azotyn sodu (e250); kultury starterowe może zawierać soję, seler, gorczycę, gluten pszenny, mleko z laktozą, orzechy laskowe
Oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy), woda, tłuszcz kokosowy, sól 0,3%, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, barwnik (karoten), witaminy (a, d)
MLEKO pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Mleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury jogurtowe gatunku lactobacillus bulgaricus, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku penicillium candidum i geotrichum candidum
MLEKO pasteryzowane, sól, zioła prowansalskie (0,35%), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, prażone pestki dyni (3,2%), sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, sól, borowik i maślak (łączna zawartość 0,7%), aromat, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
mleko pasteryzowane, sól, zielony pieprz (1,2%), kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
MLEKO pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, podpuszczka mikrobiologiczna, pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik - karoteny; skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków.
Oleje i tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy, kakaowy), napój OWSIANY 21% (woda, OWIES, olej słonecznikowy), sól (0,5%), emulgator (lecytyna rzepakowa), aromaty naturalne, witaminy (A,D), barwnik (karoteny). Zawiera 4% OWSA.
Składniki: Mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Składniki: 100 g produktu wyprodukowano ze 110 g mięsa wieprzowego składniki: mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka (suszona papryka czerwona 3,8%; żelatyna wieprzowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu; regulator kwasowości: octan sodu; przyprawy, sól, ekstrakty przypraw), sól, przyprawy, aromaty, ekstrakty roślinne, glukoza, maltodekstryna, suszony sok z buraka czerwonego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury starterowe może zawierać seler, gorczycę, soję, gluten pszenny, mleko łącznie z laktozą, orzechy laskowe
100 g smalcu wyprodukowano z 68,9 g mięsa wieprzowego i 56,1 g tłuszczu wieprzowego. mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, sól, ekstrakty przypraw. może zawierać: mleko łącznie z laktozą, gorczycę, jaja, seler, soję.
100 g produktu wyprodukowano ze 110 g mięsa wieprzowego mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, posypka (cebula suszona 3,8%; żelatyna wieprzowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu; regulator kwasowości: octan sodu; przyprawy, sól, ekstrakty przypraw), sól, przyprawy, aromaty, ekstrakty roślinne, glukoza, maltodekstryna, suszony sok z buraka czerwonego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; kultury starterowe może zawierać seler, gorczycę, soję, gluten pszenny, mleko łącznie z laktozą, orzechy laskowe
Śmietanka (z mleka), mleko odtłuszczone, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane, śmietanka (z mleka), ananas 13,1%, koncentrat ananasowy 6%, cukier puder, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko półtłuste , białko mleka , kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2% ) , czekolada ( 0,8% ) , skrobia , bbstancje zagęszczające (guma guar karagen ), żelatyna , substancje słodzące ( acessulfam k , sukraloza ) , aromaty , sól , , enzym laktaza . zawiera naturalnie występujące cukry.
mięso wieprzowe (82%), woda, sól, cukier, glukoza, stabilizatory (cytrynian sodu, trifosforany); aromat, białko wieprzowe kolagenowe, przeciwutleniacz: (izoaskorbinian sodu); aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca (azotyn sodu). produkt może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Mleko półtłuste , białko mleka , ekstrakt kawy ( 0,3% ), skrobia , substancje zagęszczające (guma guar karagen ), żelatyna , substancje słodzące ( acessulfam k , sukraloza ) , aromaty , sól , syrop karmelowy ,enzym laktaza . bez dodatku cukru. zawiera naturalnie występujące cukry.
mięso wieprzowe (69%), woda, sól, białko wieprzowe kolagenowe, stabilizatory (trifosforany), substancja zagęszczająca (karagen), glukoza, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz (askorbinian sodu), ekstrakty przypraw, aromat dymu wędzarniczego, aromaty, substancja konserwująca (azotyn sodu). Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
50 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, woda, 20 % cebula marynowana, cukier, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości (kwas octowy), substancja konserwująca (benzoesan sodu).
Mięso wieprzowe z szynki ( 100 g produktu otrzymano ze 100 g mięsa wieprzowego z szynki), sól, przyprawy, ekstrakty owoców, warzyw i przypraw, aromaty naturalne.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Ciecierzyca gotowana 65%, cebula 15%, olej rzepakowy, pasta sezamowa, przyprawy i ekstrakty przypraw, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, wodorowęglan sodu; cukier, ocet winny, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
ser twarogowy, pasta pomidorowa 8% (woda, suszone pomidory18%, sól, sok cytrynowy), sól
Ciecierzyca gotowana 52%, olej roślinny (rzepakowy, oliwa z oliwek), przecier pomidorowy 12%, pasta sezamowa, warzywa (marchew, cebula), czosnek w proszku 1,5%, przyprawy i ekstrakty z przypraw, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, wodorowęglan sodu; cukier 0,3 %, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Ciecierzyca gotowana 64%, olej rzepakowy, papryka, pasta sezamowa, pasta ajwar (papryka, bakłażan, papryczka chilli, ocet winny), przyprawy i ekstrakty przypraw, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, wodorowęglan sodu; cukier 0,45%, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Mleko, sól, papryka chili 0,8 %, papryka czerwona, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Produkt może zawierać orzechy.
Mleko częściowo odtłuszczone, białka mleka, stabilizator (karagen ), substancje słodzące (acesuflam K, sukraloza ), aromaty, sól, barwnik (karminy), enzym laktaza, witamina D.
Śmietanka z mleka, maślanka z mleka, oleje roślinne (rzepakowy - 20%, z owoców masłosza - 10%), witaminy (A,D)
woda, oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy, lniany), tłuszcz kokosowy, sól (0,5%), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), naturalne aromaty, witaminy (A, D).