Mleko częściowo odtłuszczone, kultury bakterii fermentacji mlekowej Alergeny: Laktoza. ...
< 5 % anionowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
< 5 % niejonowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
< 5 % niejonowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
Szprot (Sprattus sprattus) (50%), sos pomidorowy (50%): woda, koncentrat pomidorowy (15%), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, olej rzepakowy, cebula suszona, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar), pieprz, ekstrakt papryki, cynamon Alergeny: So2, Jaja, Ryby, Soja, Seler, Sezam, Gluten, Laktoza, Gorczyca. ...
70% mąka pełnoziarnista (pszenna, ryżowa, owsiana, jęczmienna, kukurydziana), cukier, syrop glukozowy, 4% miód, sól, melasa z trzciny cukrowej, naturalny aromat miodowy Alergeny: Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
65 % mąka (33,5 % pszenna pełnoziarnista, pszenna, kukurydziana), cukier, 7,3 % kakao, syrop glukozowy, ekstrakt słodu jęczmiennego, sól, naturalny aromat kakaowy, naturalny aromat Alergeny: Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
47,3 % mąka pszenna pełnoziarnista, 21,2 % kasza kukurydziana, cukier, 6 % kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, syrop glukozowy, sól, naturalne aromaty, *Certyfikowane Rainforest Alliance Alergeny: Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (40 %), woda, przecier marchwiowy (23 %), przecier bananowy (12 %), witamina C (kwas L-askorbinowy), aromat, Zawartość owoców i marchwi minimum 75 %...
< 5 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - amfoteryczne środki powierzchniowo czynne oraz kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...
Bagietka pszenna 83 % [mąka pszenna, woda, zakwas pszenny (mąka pszenna, woda), drożdże, sól, mąka żytnia, słód jęczmienny, gluten pszenny, ekstrakt ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy], nadzienie 17 % [masło 75 %*, cebula, czosnek 5 %*, woda, sól, natka pietruszki, skrobia, przyprawy, sos sojowy (woda, nasiona soi, pszenica, sól), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat czosnkowy], *w nadzieniu Alergeny: Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Gorczyca. ...
Ziemniaki (61 %), oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach) (32 %), cukier, cebula w proszku (1 %), sól, czosnek w proszku, aromat, barwniki: ekstrakt z papryki, kurkumina, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli Alergeny: Gluten, Laktoza. ...
5-15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - związki wybielające na bazie tlenu, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - polikarboksylany oraz enzymy, rozjaśniacze optyczne, kompozycje zapachowe...
5-15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, 5-15 % - związki wybielające na bazie tlenu, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - polikarboksylany oraz enzymy, rozjaśniacze optyczne, kompozycje zapachowe...
Ziemniaki (63 %), oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy w zmiennych proporcjach) (31 %), słodka serwatka w proszku (z mleka), cebula w proszku (1,1 %), sól, ser w proszku (0,4 %), cukier, natka pietruszki, aromat (zawiera produkty mleczne), przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli Alergeny: Gluten, Laktoza. ...
Woda, soki 34,5 % (z czarnej marchwi, malinowy 4 %) odtworzone z zagęszczonych soków, cukier (B)* i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (C)*, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje słodzące (cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K), stabilizator (sól sodowa karboksymetylocelulozy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), *Litery B i/lub C umieszczone przy numerze partii produkcyjnej oznaczają użyty do produkcji składnik...
Sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego
Czekolada mleczna [cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku mlecznym [cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone 5 %, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), ekstrakt z wanilii], Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 % Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Czekolada mleczna [cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu; ekstrakt z wanilii], nadzienie o smaku truskawkowym [cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), naturalny aromat truskawkowy, barwnik: betanina], Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 % Alergeny: Jaja, Soja, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
100 % celulozy
Śledź atlantycki (Clupea harengus) (50%), sos pomidorowy (50%): woda, koncentrat pomidorowy (15%), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, olej rzepakowy, cebula suszona, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar), pieprz, ekstrakt papryki Alergeny: So2, Jaja, Ryby, Soja, Seler, Sezam, Gluten, Laktoza, Gorczyca. ...