Składniki: mąka pszenna, nasiona sezamu 10%, olej roślinny rzepakowy (1) i/lub olej roślinny słonecznikowy (2), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu; aromaty. produkt może zawierać orzeszki ziemne, soje, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktoza).
Składniki: seler, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól.
Składniki: Gotowane płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste 40 % (woda, płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste), przecier bananowy 15 %, przecier jabłkowy, sok bananowy z zagęszczonego soku z bananów 10 %, zagęszczony sok jabłkowy, jogurt naturalny 5 %, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,2 %, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty, witaminy: c, d3, b6.
Składniki: Gotowane płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste 40% (woda, płatki owsiane błyskawiczne i pełnoziarniste), przecier jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy, sok bananowy z zagęszczonego soku z bananów, przecier bananowy, jogurt naturalny 4%, przecier malinowy 2,4%, sok malinowy z zagęszczonego soku z malin 1,8%, przecier z daktyli 0,5%, aromat, witaminy: c, d, b6.
Składniki: ryż gotowany 32% (woda, ryż), jogurt naturalny 17%, przecier bananowy, przecier truskawkowy 12,5%, przecier jabłkowy, zagęszczony sok bananowy, sok truskawkowy z zagęszczonego soku z truskawek 4,6%, aromaty.
Składniki: Ryż gotowany 32 % (woda, ryż), przecier bananowy, przecier z mango 16 %, przecier jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy, jogurt naturalny 5 %, zagęszczony sok bananowy, zagęszczony sok cytrynowy, aromaty.
Składniki: gotowany grys ryżowy 30% (woda, grys ryżowy), przecier jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy, przecier z czarnej porzeczki 10%, jogurt naturalny 10%, sok bananowy z zagęszczonego soku, woda, przecier bananowy, aromaty.
Składniki: mleko pasteryzowane, wsad jagodowy 20% (jagoda 40%, cukier, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Składniki: mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Składniki: Śmietanka żywe kultury bakterii jogurtowych: streptococcus thermophilus, lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus
Składniki: mleko pasteryzowane,żywe kultury bakterii jogurtowych Steptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricius
Składniki: Mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii ), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
Składniki: Mleko pasteryzowane, wsad truskawkowy 20% (truskawki 40%, cukier, zagęszczony sok z cytryny, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; koncentrat soku z buraka czerwonego, naturalne aromaty), żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
Składniki:mleko pasteryzowane, wsad z mango i marakują 20%, (mango 35%, cukier, przecier marakui 5%, substancje zagęszczające: pektyny, mączka chleba świętojańskiego; naturalny aromat, zagęszczony sok cytrynowy), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobaccilus burgalicus.
Składniki: Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20 %), dwutlenek węgla, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromat, barwniki - e122, e102 (mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); substancje słodzące: cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam k.
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (17,5 %), dwutlenek węgla, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (2,5%), naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancje słodzące - cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K; przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (17 %), dwutlenek węgla, sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (3 %), regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromat, stabilizatory - E414, E445; barwnik: karoteny; substancje słodzące: cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K; przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (19 %), dwutlenek węgla, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (1 %), regulator kwasowości - kwas fosforowy; aromaty, barwnik - E150d, substancje słodzące - cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K.
Składniki: sok jabłkowy (100%) z zagęszczonego soku jabłkowego
Składniki: Woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (20%), cukier, mleczan magnezu, dwutlenek węgla, kwas: kwas cytrynowy; aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: beta-apo-8’-karotenal; witaminy: kwas pantotenowy, witamina B6
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%), cukier, mleczan wapnia, dwutlenek węgla, kwas: kwas mlekowy; naturalny aromat, substancja słodząca: sukraloza; witaminy: witamina C, witamina D, witamina K.
Składniki: woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (20%), cukier, dwutlenek węgla, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu; naturalne aromaty, glukonian cynku, selenian (IV) sodu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: karoteny; witaminy: niacyna, biotyna.
Składniki: Mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, cukier, mak (3%), olej rzepakowy, drożdże, mąka słodowa JĘCZMIENNA, sól, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy, wodorowęglan amonu), aromat, substancja glazurująca (wodorotlenek sodu).
Składniki: mleko, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Składniki: syrop glukozowy, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromaty, barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy.
Składniki: Syrop glukozowy cukier regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromaty koncentrat soku czarnej i żółtej marchwi ekstrakty z pokrzywy, korzeni szafranu i czerwonej papryki
Składniki: Czekolada mleczna z nadzeniem (50%) o smaku toffi. składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, mleko w proszku odtłuszczone, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (z soi), e476; aromaty, barwnik: e160a. czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25% czekolada mleczna oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. może zawierać zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień), orzeszki arachidowe, migdały, orzechy laskowe i orzechy nerkowca.
Składniki: Woda, glukoza, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; stabilizator: guma arabska; substancje słodzące: acedulfam k, aspartam; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12; barwniki: tartrazyna, błękit brylantowy fcf. osmolarność: 284 mosm/kg h2o.
Składniki: Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: acesulfam k, aspartam; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; barwniki: tartrazyna, żółcień pomarańczowa fcf (mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12. osmolalność: 279 mosm/kg h20.
Składniki: Mleko odtłuszczone 70% śmietanka 16% cukier skrobia modyfikowana syrop karmelowy mleko w proszku odtłuszczone aromat naturalny waniliowy aromaty substancje zagęszczające: karagen, guma guar żelatyna wołowa emulgator: e472b regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony. może zawierać orzechy laskowe.
Składniki: Mleko odtłuszczone 73%; śmietanka 13%; cukier; skrobia modyfikowana; mleko w proszku odtłuszczone; żelatyna wołowa; emulgator: e472b; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; aromat naturalny truskawkowy; aromat naturalny waniliowy; barwnik: kwas karminowy; regulator kwasowości: węglany sodu, sól. produkt spulchniony azotem.
Składniki: Mleko odtłuszczone 71% śmietanka 16% cukier skrobia modyfikowana mleko w proszku odtłuszczone aromat naturalny waniliowy aromat barwnik: karoteny substancje zagęszczające: karagen, guma guar żelatyna wołowa emulgator: e 472b regulator kwasowości: węglany sodu sól produkt spulchniony. może zawierać orzechy laskowe.
Składniki: Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: acesulfam k, aspartam; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12. osmolalność: 276 mosm/kg h20.
Składniki: Woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje słodzące: acesulfam k, aspartam; substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu; stabilizator: estry glicerolu i żywicy roślinnej; witaminy: niacyna, witamina b6, witamina b12; barwnik: czerwień allura ac (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci). osmolarność: 287 m0sm/kg h2o
Składniki: syrop glukozowy, cukier, aromat – naturalny olejek miętowy (0,25%), barwnik (E 131 - błękit patentowy V). Może zawierać mleko, soję, orzeszki arachidowe i orzechy
Składniki: woda, glukoza, maltodekstryna, kwas: kwas cytrynowy; regulator kwasowości: cytryniany sodu; naturalny aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; substancje słodzące: acesulfam K, aspartam; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok cytrynowy, barwniki: tartrazyna (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci), żółcień pomarańczowa FCF (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); witaminy: niacyna, witamina B6, witamina B12
Napój izotoniczny niegazowany o smaku wiśniowym z dodatkiem witamin.Składniki: woda, glukoza, kwas: kwas cytrynowy; regulatory kwasowości: cytryniany sodu, cytryniany potasu; aromaty, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; barwniki: karmel amoniakalno-siarczynowy, azorubina (może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci); substancje słodzące: acesulfam K, aspartam: stabilizator: guma arabska; witaminy: niacyna, witamina B6, witamina B.
Składniki: soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy (60%) i jabłek (40%), witamina C
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (58%), przeciery z marchwi (21%), bananów (10%), jabłek (8%) i truskawek (2%), sok marchwiowy z zagęszczonego soku (1 %), aromaty.
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (57%), przeciery z: marchwi (37%), malin (4%) i jabłek (2%), witamina C, aromat
Składniki: Soki z zagęszczonych soków z: jabłek (70%), marchwi (12%) i pomarańczy (10%), przeciery z: jabłek (3%), bananów (2%), brzoskwiń (0,01%), gujawy (0,05%) i papai (0,05%), soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej (0,05%), kiwi (0,05%), i limonek (0,05%), witaminy: a, e, c, tiamina, ryboflawina, niacyna, b6, kwas foliowy, b12, biotyna i kwas pantotenowy.
Składniki: Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
Składniki:twaróg, śmietanka pasteryzowana, sól, szczypiorek z cebulką (0,7%)
Składniki: Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane, serwatka w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych.
Składniki: Mleko kozie , mleko kozie zagęszczone, cukier, 7,5 % owoców brzoskwini, aromat brzoskwiniowy, barwnik karoteny, kultury bakterii jogurtowych:lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus.
Składniki: Mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców jagody, koncentraty z marchwi, aronii i winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultury bakterii jogurtowych: lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; streptococcus thermophilus
Składniki: mleko kozie pasteryzowane, białka mleka koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococcus thermophilus
Składniki: mleko kozie, mleko kozie zagęszczone, cukier, 4,5% owoców truskawek, sok truskawkowy, barwnik: karmin, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbruecki subsp. bulgaricus; Streptococus thermophilus
Składniki: mleko, wsad owocowy jeżyna-malina (cukier, sok jeżynowy, sok malinowy, skrobia kukurydziana, fruktoza, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), żywe kultury bakterii jogurtowych
Składniki:ser twarogowy (mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej, enzym laktaza), wsad waniliowy (cukier, aromat, laska wanilii 0,02%)
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (56%), przeciery z: marchwi (30%) i bananów (14%), witamina C
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (55,3%), przeciery z: jabłek (26%) i marchwi (8%), przecier gruszkowy z zagęszczonego przecieru (5%), przeciery z: bananów (5%), ekstrakt czarnego bzu (0,5%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), witamina C, cynk.
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (47,2%), przeciery z: jabłek (25%), marchwi (14%), truskawek (5%), bananów (5%), malin (3%) i dzikiej róży (0,55%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), ekstrakt hibiskusa (0,05%), witamina C, cynk
Składniki: sok jabłkowy z zagęszczonego soku (54,8%), przeciery z: jabłek (20%) i marchwi (10%), przecier z mango z zagęszczonego przecieru (10%), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku (5%), koncentrat soku z aceroli (0,2%), witamina C, cynk
Składniki: Przeciery z: jabłek (92%) i bananów (6%), sok jabłkowy z zagęszczonego soku (1%), naturalny aromat jabłkowy, witamina c produkt bezglutenowy. nie zawiera mleka.
Składniki: Przeciery z: jabłek (80%) i truskawek (12%), soki z zagęszczonych soków z: jabłek (4%) i marchwi (4%), witamina c produkt bezglutenowy. nie zawiera mleka.
Składniki: Przeciery z: jabłek (60%), marchwi (20%) i mango (10%), sok jabłkowy z zagęszczonego soku (10%), witamina c produkt bezglutenowy. nie zawiera mleka.
Składniki: Woda, cukier, sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego (10,5 %), sok pomarańczowy z zagęszczonego soku pomarańczowego (8 %), dwutlenek węgla, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego (1,42%), sok limonkowy z zagęszczonego soku limonkowego (0,08%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej, mączka chleba świętojańskiego, barwniki: karoteny, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, aromaty, substancja słodząca: sukraloza.