Cukier, baza gumowa, syrop glukozowy, stabilizatory (sorbitole, glicerol), substancja zagęszczająca (guma arabska), aromaty, kwasy (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), substancje glazurujące (szelak, wosk carnauba), emulgator (lecytyny (z SOI)), tłuszcz kokosowy, regulator kwasowości (węglany sodu), przeciwutleniacz (E321), barwniki (kurkumina, błękit brylantowy FCF, karmin) Alergeny: Soja. ...
Proszek do pieczenia Dr. Oetkera gwarantuje już od 1891 roku udane wypieki o pulchnej konsystencji. Ciasto z proszkiem do pieczenia Dr. Oetkera jest zawsze smaczne i udane....
Chałwa to wyrób cukierniczy, który jest produkowany z miazgi różnego rodzaju nasion oleistych. W procesie produkcji Chałwy Norsu, zmiażdżone ziarna słonecznika dodawane są do ubitego na pianę syropu cukrowego. Chałwa słonecznikowa o smaku waniliowym 30g ma poręczny format cukierka. ...
Cukier, etylowanilina, ekstrakt wanilii Alergeny: Soja, Gluten, Laktoza. ...
Domowe sposoby na...... lśniącą biel ubrańAby ubrania były naprawdę białe, zamiast tradycyjnego wybielacza, warto dodać do prania proszek do pieczenia....
Odrobina proszku do pieczenia Delecty to gwarancja udanych wypieków. Twoje ciasto za każdym razem się uda!