Pasta jajeczna z grzybami idealnie nadaje się do bezpośredniego spożycia, jako samodzielna przekąska lub z pieczywem.
Składniki: olej rzepakowy, 19% jaja gotowane, 8% pieczarki konserwowe, woda, 6% smażona cebula [5,1% cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], 4% kurki konserwowe, cukier, 3% smażona cebula z grzybami [1,7% cebula, olej rzepakowy, 1% grzyby suszone-maślaki, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], 2% cebula granulowana, sól, natka pietruszki, żółtko jaja, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, kurkuma, szczypiorek, pieprz, ekstrakt z papryki, aromat (zawiera mleko), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).
Zawartość netto: 80 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 462 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać