Tradycyjne solone filety śledziowe w zalewie solankowej.
Składniki: 50% filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry (Clupea harengus)*, woda, sól, regulatory kwasowości (octany sodu, cytrynian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), glukoza, maltodekstryna, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca ( benzoesan sodu )
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Solone
Stopień rozdrobnienia: Płaty
Zawartość netto: 800 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 400 g
Pojemność: 800 g
Kategoria narzędzi połowowych: Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 72 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Tak
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak