De Cecco oferuje gnocchi, typowe danie w tradycji włoskiej kuchni, wykonane wg klasycznej receptury, która łączy wybrane ziemniaki i mąkę pszenną w kluseczki o charakterystycznym kształcie.
Gotowanie trwa tylko 2 minuty.
Gnocchi używane są w wielu przepisach: od przepisów z sosem mięsnym lub pesto po bardziej oryginalne i pomysłowe, oparte na aksamitnych sosach serowych lub prostsze z roztopionym masłem, szałwią i startym parmezanem.
Składniki: puree ziemniaczane 80% ( woda, odwodnione płatki ziemniaczane 24% ( ziemniaki 99%, przyprawy)), skrobia ziemniaczana 15%, mąka pszenna, mąka ryżowa, przyprawy, naturalne aromaty, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu
Zawartość netto: 500 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 112 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak