Czerwona fasola z kukurydzą to szybka baza do przyrządzenia dań kuchni meksykańskiej. Sycąca fasola i chrupiąca kukurydza w lekko pikantnym sosie to niezbędny składnik chilli con carne lub jako dodatek do tacos - wystarczy dodać mielone mięso wołowe, doprawić według uznania i pyszne danie meksykańskie gotowe.
Składniki: Woda, czerwona fasola 28%, kukurydza 14%, koncentrat pomidorowy 6%, cukier, olej słonecznikowy, sól, cebula suszona, skrobia kukurydziana modyfikowana, czosnek, przyprawy 0,3%, mieszanka ziół.
Rodzaj: Konserwowe
Zawartość netto: 430 g
Pojemność: 425 ml
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie