Jogurt sojowy z mango
Składniki:Baza sojowa (woda, obłuszczone ziarno soi (9,7%)), sok z mango z soku zagęszczonego (11%), mango (6,7%), wapń, stabilizator (pektyny), regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy), aromat naturalny, skrobia modyfikowana, sól morska, przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego), witaminy (B12, D2, B2), ekstrakt z dyni, ekstrakt z marchwi , kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Rodzaj: Naturalny
Smak: Naturalny, Mango
Pojemność: 400 g
Produkt bez laktozy: Tak
Produkt bezglutenowy: Tak
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 5,4 g
Ilość porcji w opakowaniu: 2 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Wartość energetyczna kcal: 62 kcal
Wartość energetyczna kJ: 262 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 3,7 g
Zawartość soli: 0,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 2,2 g
Zawartość węglowodanów: 6 g
Witaminy i składniki mineralne
Ryboflawina (witamina B2): 0,21 mg/100g
Wapń: 120 mg/100g
Witamina B12: 0,38 ?g/100g
Witamina D: 0,75 ?g/100g